Hon. Arsen Mikhailov Elected as Member of Armenian Parliament

Assyrian Universal Alliance > News > Press Release > Hon. Arsen Mikhailov Elected as Member of Armenian Parliament

April, 06, 2017

On behalf of the Assyrian Universal Alliance, we would like to congratulate Mr. Arsen Mikhailov (secretary of the AUA Eastern Europe) for being elected as a Member of the Parliament in Armenia.  This is the first time an Assyrian has been elected to the Armenian Parliament.

 

We, once again, congratulate our people in Armenia, the Armenian people and Mr. Serzh Sargsyan President of Republic of Armenia for his support in this historical step forward and congratulate Honorable Arsen Mikhailov MP and wish him success and wisdom.

 

 

Assyrian Universal Alliance

Executive Board

٦ نيسـان ٢٠١٧

إننـا فـي الاتحـاد الآشـوري العـالمـي نهنـئ الأخ أرسـين ميخـائيلـوف (رئيس مقاطعـة أوروبا الشـرقية في الاتحـاد) بانتخـابـه نائبـاً في البرلمـان الأرمينـي.

جدير بالذكـر إلى أنها المـرة الأولـى التي يُنتخـب فيهـاً ممثـلاً لشـعبنـا الآشـوري فـي أرمينيـا.

إننـا نهنـئ مجـدداً شـعبنا الآشـوري في أرمينيا والشـعب الأرمني وسـعادة الرئيـس الأرميني السـيـد سـرگيسـيان بهـذه الخطـوة التاريخية. ونهنـئ سـعادة النـائب ميخائيلوف، متمنـين لـه كل النجـاح والحكمـة والتقـدم فـي مسـيرتـه النضاليـة.

الهيئـة التنفيذيـة فـي الاتحـاد الآشـوري العـالمـي